'Van de Beek stapt naar Real Madrid: geen transfer, kansen Man United stijgen'

'Van de Beek stapt naar Real Madrid: geen transfer, kansen Man United stijgen'

08-06-2020 13:45 Laatste update: 13:55
139

De overstap van Donny van de Beek naar Real Madrid staat op losse schroeven. Dat meldt het toonaangevende Marca maandag in Spanje. De Ajacied (23) en zijn zaakwaarnemer Guido Albers hebben naar verluidt te horen gekregen dat Real voorlopig niet in actie komt.

Manchester United wil Van de Beek deze zomer wegkapen voor de neus van Real Madrid, zo meldde De Telegraaf zaterdagavond. De Engelsen hopen te profiteren van de terughoudendheid van de Madrilenen. Volgens Marca is het kamp-Van de Beek met de Engelse belangstelling naar Real Madrid gestapt.

Wedden

Meer odds

Het doel, volgens de Spaanse krant: Real Madrid en Manchester United tegen elkaar uitspelen. In Bernabéu lijkt men daar geen trek in te hebben. "We kopen niemand", zou het korte, maar duidelijke antwoord uit Madrid zijn geweest.

Real zou door de financiële klappen van de coronacrisis geen plannen hebben om deze zomer grote bedragen uit te geven. Om die reden is ook de komst van Paul Pogba op de lange baan geschoven. Eerder dit jaar bereikte De Koninklijke nog een volledig akkoord met Van de Beek én Ajax, dat kon rekenen op 50 tot 55 miljoen euro.

Het nieuws uit Spanje is een boost voor Manchester United, dat de kansen op Van de Beek naar alle waarschijnlijkheid ziet stijgen. De Engelse grootmacht heeft onlangs contact opgenomen met Ajax. Hoe Van de Beek zelf tegenover een eventuele Premier League-transfer staat, is nog onduidelijk.