Napoli-directeur reageert op geruchten: toekomst Milik en Lozano onzeker

Napoli-directeur reageert op geruchten: toekomst Milik en Lozano onzeker

08-06-2020 16:54
51

De wegen van Napoli en Hirving Lozano scheiden mogelijk al na één seizoen. Technisch directeur Cristiano Giuntoli van de Italiaanse topclub sluit een transfer van de 24-jarige Mexicaan niet uit.

I Partenopei brak vorige zomer het clubrecord door Lozano voor naar verluidt veertig miljoen euro over te nemen van PSV. De aanvaller komt echter nauwelijks voor in de plannen van trainer Gennaro Gattuso, waardoor Napoli volgens Italiaanse media bereid is om Chucky te verkopen. "Er zijn nog tien wedstrijden te gaan dit seizoen. We zullen zien wat er gebeurt", stelt Giuntoli bij Sky.

De directeur is meer uitgesproken over de toekomst van Dries Mertens in het Stadio San Paolo. Hij bevestigt dat de Belg zijn contract gaat verlengen, terwijl Kalidou Koulibaly alleen voor de hoofdprijs mag vertrekken. "Een speler zoals hij wordt niet minder waard in een crisis, dus we houden vast aan onze vraagprijs."

Napoli geeft ook de hoop op een langer verblijf van Arek Milik niet op. Het contract van de oud-Ajacied loopt medio 2021 af en hij lijkt niet te willen verlengen. "We zijn in gesprek met zijn management", zeg Giuntoli. "We willen zijn contract graag verlengen en proberen deze zaak op te lossen. Maar als Arek niet wil blijven, dan zullen we hem verkopen."

Volgens Giuntoli wordt er op dit moment alleen 'voorzichtig geïnformeerd' naar de Poolse spits, voor wie interesse zou zijn van Juventus en meerdere Premier League-clubs.