Real maakt met Hazard jacht op La Liga-titel: 'Dan is hij van andere planeet'

Real maakt met Hazard jacht op La Liga-titel: 'Dan is hij van andere planeet'

08-06-2020 22:32
21

Real Madrid wacht een bloedstollende titelstrijd met FC Barcelona na de herstart van het seizoen in de Primera División. Een opsteker is de terugkeer van Eden Hazard, die het blessureleed achter zich heeft gelaten. Volgens broer Kylian Hazard staat de Spaanse fans wat te wachten.

"Je kent hem, hij wacht maar op één ding: wedstrijden", begint Kylian Hazard in gesprek met La Dernière Heure. "Dat hij een moeilijk eerste seizoen in Madrid kent? Hij heeft nog tijd. Dit is niet zijn laatste jaar bij Real. Tijdens zijn eerste seizoen bij Chelsea vroegen de mensen zich ook af wat zijn niveau was. En uiteindelijk werd hij een van de beste spelers in de Premier League."

Wedden

Meer odds

Door blessures haalde Hazard nog niet zijn niveau in het Estadio Santiago Bernabéu, maar dat gaat veranderen, stelt zijn broer. "Als hij honderd procent is, dan is Eden van een andere planeet. Hij zal in elke ploeg de beste zijn. Als hij zijn kwaliteiten kan tonen, zegt iedereen 'wow!'", citeert ook Het Laatste Nieuws hem.

Real Madrid hervat La Liga zondagavond met een thuiswedstrijd tegen Eibar. Barcelona komt een dag eerder in actie tegen Real Mallorca. Het verschil tussen de aartsrivalen is momenteel twee punten in het voordeel van de Catalanen.