Pijnlijk: Balotelli wordt weggestuurd bij rentree op trainingscomplex Brescia

Pijnlijk: Balotelli wordt weggestuurd bij rentree op trainingscomplex Brescia

09-06-2020 14:29
28

De rel tussen Brescia en Mario Balotelli duurt voort. De spits heeft zich dinsdag gemeld op het trainingsveld van de Italiaanse club, maar is door een medewerker weggestuurd.

Het is een nieuw hoofdstuk in de soap rond Balotelli. De spits miste een aantal trainingen, waarna Brescia zijn contract wilde ontbinden. Volgens Balotelli had hij echter last van zijn maag en kon hij daarom niet trainen. Maandagavond kwam het bericht van de dokter dat de spits weer in actie mocht komen, en dus verscheen Balotelli dinsdag op het trainingsveld.

Dat bezoekje was echter van korte duur, want een medewerker stuurde Balotelli meteen weer weg. Omdat de doktersverklaring maandagavond om 21.30 uur pas binnen was gekomen, kon Brescia volgens een statement van de club de verzekering niet op tijd meer inlichten en zou hij dinsdag dus onverzekerd op het veld hebben gestaan. Bij het verlaten van het trainingscomplex zei Balotelli tegen de aanwezige journalisten: 'Durf nu nog maar te zeggen dat ik niet wil trainen.'