Diemers laat zich horen: De situatie vind ik op dit moment niet prettig

Diemers laat zich horen: "De situatie vind ik op dit moment niet prettig"

09-06-2020 16:10
133

Mark Diemers baalt van alle ophef rond zijn transfer. De hoofdpersoon in de transfersoap heeft van zich laten horen. Hij kan naar FC Groningen en Feyenoord. 

Groningen zit al lange tijd achter Diemers aan en dacht de speler van Fortuna Sittard ook zo goed als zeker binnen te hebben, tot Feyenoord de transfer probeerde te kapen. "Natuurlijk ben ik gecharmeerd van de interesse van Feyenoord", zegt Diemers tegen RTV Noord.

"Dat begrijpen de mensen bij Groningen denk ik ook wel. Dat wil absoluut niet zeggen dat ik morgen bij Feyenoord teken, maar het is wel mijn goed recht om in gesprek te gaan en dingen aan te horen. Ook in mijn geval. De situatie vind ik op dit moment niet prettig. Het is echt een rollercoaster, maar ik wil wel benadrukken dat ik hier twee jaar keihard voor heb gewerkt", zegt Diemers.

Groningen heeft laten weten dat er een akkoord is met Fortuna Sittard én Diemers. De speler bevestigt niet dat alles rond was met De Trots van het Noorden. "Dat wil ik op dit moment graag in het midden laten."