Perez: 'Verrassend, ik vind Diemers helemaal geen speler voor niveau Feyenoord'

Perez: 'Verrassend, ik vind Diemers helemaal geen speler voor niveau Feyenoord'

09-06-2020 19:10
88

Kenneth Perez is verrast door de interesse van Feyenoord in Mark Diemers. De Rotterdammers hebben zich gemeld voor de middenvelder van Fortuna Sittard, maar de Deense analist vraagt zich af of hij goed genoeg is om in De Kuip te spelen.

"Nogal verrassend, want ik vind hem helemaal geen speler voor dat niveau", reageert Perez bij FOX Sports op het transfernieuws rond Diemers. "Ik vind het bijzonder dat ze nu naar dit niveau spelers kijken en niet naar een hoger segment. Ik denk dat FC Groningen beter bij hem past. Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord beter van hem wordt. De stap van Fortuna naar Feyenoord is groot, al is het misschien nog nooit zo klein geweest als nu."

Feyenoord hoopt de transfer van Diemers naar FC Groningen op het laatste moment te kapen. De aanvallende middenvelder kan de eerste zomerse aanwinst worden van de Rotterdammers, nadat de onderhandelingen met de transfervrije Bryan Linssen eerder stukliepen. "Linssen leek mij een veel betere optie en Feyenoord hoefde geen transfersom voor hem te betalen", oordeelt Perez.