'FC Barcelona heeft een week minder de tijd voor deal van 111 miljoen euro'

'FC Barcelona heeft een week minder de tijd voor deal van 111 miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 10 juni 2020 om 07:36wo 10-06-2020 om 07:36

FC Barcelona heeft tot 7 juli de tijd om 111 miljoen euro neer te tellen voor Lautaro Martínez. Internazionale heeft woensdag laten weten dat de vastgestelde afkoopsom in het contract van de Argentijn na die datum verstrijkt. Eerder werd uitgegaan van 15 juli als deadline. 

"De clausule loopt af op 7 juli. Laten we afwachten wat FC Barcelona doet en vervolgens gaan we om de tafel met de speler", zegt algemeen directeur van Inter Beppe Marotta tegen Mundo Deportivo. De clausule van 111 miljoen euro wordt inmiddels als het grootste struikelblok gezien in de gesprekken tussen de clubs.

Barcelona kan dat bedrag niet op tafel leggen en wil graag tot een akkoord komen over een constructie waarbij er een lagere som betaald wordt en tegelijkertijd een aantal Barça-spelers naar Internazionale vertrekken. De Italiaanse club verschuilt zich echter achter de vastgestelde afkoopsom en stelt dat het betalen van 111 miljoen euro de enige manier is om Martínez weg te kopen. Na 7 juli kan de club dat dus niet meer, en zullen de clubs over nieuwe voorwaarden in onderhandeling moeten treden. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws