Schreuder deelt ambitie na Hoffenheim-vertrek: 'Als hoofdtrainer'

Schreuder deelt ambitie na Hoffenheim-vertrek: 'Als hoofdtrainer'

10-06-2020 07:51
28

Alfred Schreuder gaat na zijn vertrek bij Hoffenheim op zoek naar een nieuwe club waar hij als hoofdtrainer aan de slag kan. Een terugkeer in een rol als assistent-coach staat niet bovenaan zijn wensenlijstje.

"Het is heel jammer dat het nu zo loopt", zegt Schreuder in De Telegraaf over zijn plotselinge vertrek bij de Duitse club. "Het liefste ga ik in de toekomst elders door als hoofdtrainer." Sjaak Swart liet in dezelfde krant weten Schreuder graag terug te zien keren als assistent-coach bij Ajax, maar daar is volgens bronnen geen sprake van.

Schreuder wil niet al te veel zeggen over zijn conflict met de clubleiding van Hoffenheim. "Er zijn de afgelopen weken dingen gebeurd waar ik een andere mening over heb", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Dan verwacht ik een andere instelling van mensen in de club. Als dat niet gebeurt, moet je als trainer ook je conclusies trekken. Jammer, maar dat hoort ook bij voetbal", aldus Schreuder, die ook gelinkt wordt aan de vacante trainerspositie bij FC Twente