'Stekelenburg nog niet bezig aan laatste Everton-maand: aanbieding op komst'

'Stekelenburg nog niet bezig aan laatste Everton-maand: aanbieding op komst'

10-06-2020 08:57
9

Maarten Stekelenburg kan zich mogelijk toch opmaken voor een contractverlenging bij Everton. De Premier League-club is met de 37-jarige doelman in gesprek over een nieuwe, korte verbintenis tot het einde van het huidige seizoen in Engeland.

Stekelenburg is in principe transfervrij op 1 juli. Dat zou betekenen dat hij alleen nog speelgerechtigd is voor de competitiewedstrijd tegen Liverpool op 21 juni en de bekerwedstrijd tegen Norwich City drie dagen later. Het restant van de Premier League-duels voor Everton vallen allemaal in juli. Omdat manager Carlo Ancelotti drie keepers tot zijn beschikking wil hebben, overweegt de club Stekelenburg een contractverlenging voor één maand aan te bieden, meldt de Liverpool Echo.

Everton wacht nog even af wat er gaat gebeuren met de verhuurde doelman Jonas Lossl. Als Huddersfield Town een officieel verzoek bij Everton indient om de huurovereenkomst van de keeper tot het einde van het Championship-seizoen te verlengen, krijgt Stekelenburg een aanbieding voor een extra maand.