Van der Wiel praat met Paris Saint-Germain: 'Ik denk dat ik het goed heb gedaan'

Van der Wiel praat met Paris Saint-Germain: 'Ik denk dat ik het goed heb gedaan'

10-06-2020 10:13 Laatste update: 18:04
42

Gregory van der Wiel (32) zette vorig jaar een punt achter zijn carrière en is nog op zoek naar een zinvolle invulling van zijn dagen. Dat vertelt de 46-voudig Oranje-international in een Instagram Live van Paris Saint-Germain.

Van der Wiel stopte er na avonturen in Frankrijk, Turkije, Italië en Canada definitief mee om zich te richten op een carrière als ondernemer. "Ik zit nog steeds in een overgangsfase", vertelt hij. "Ik ben aan het kijken hoe mijn leven als niet-voetballer eruit gaat zien."

"Natuurlijk, ik heb mijn bedrijven. Maar ik moet mijn leven opnieuw inrichten. Ja, ik ben nog steeds op zoek naar wat ik ga doen. Misschien ga ik jonge spelers helpen bij het maken van de juiste keuzes, zowel op als naast het veld."

Van der Wiel werd tussen 2012 en 2016 vier keer op rij kampioen met PSG. "Het was niet altijd makkelijk. Ik ben opgegroeid in Amsterdam en heb altijd in het Ajax-systeem gespeeld. In Parijs waren er veel sterren, werd er 4-4-2 gespeeld en waren er andere verwachtingen. Maar ik denk dat ik het goed heb gedaan."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day on the lake 😍 @rose_bertram

Een bericht gedeeld door Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) op