Robben onthult: Bayern München wilde hem uit zijn voetbalpensioen halen

Robben onthult: Bayern München wilde hem uit zijn voetbalpensioen halen

10-06-2020 12:35 Laatste update: 12:58
42

Bayern München wilde Arjen Robben uit zijn voetbalpensioen halen. Vleugelaanvallers Serge Gnabry en Kingsley Coman waren geblesseerd en daardoor had de club weinig aanvallende opties.

Robben stopte na tien seizoenen bij Bayern München. Het begon toch even te kriebelen toen de club hem vroeg om terug te keren. "Er was maar heel kort sprake van. In december en januari voelde ik me heel fit en overwoog ik om terug te keren. Uiteindelijk heb ik besloten het niet te doen", zegt Robben tegen BILD. "Oké, het was heel verleidelijk om m'n voetbalschoenen weer aan te trekken. Aan de andere kant genoot ik van de tijd met mijin familie en vond ik afleiding met skiën."

Wedden

Meer odds

Robben is nu nog in Duitsland. Het is de bedoeling dat hij terugkomt naar Nederland. "In de zomer gaan we terug naar Nederland, naar huis. Vanaf m'n achttiende ging ik van Groningen, naar Eindhoven, naar Chelsea, naar Real Madrid, naar Bayern München. We hebben zeventien jaar lang in het buitenland gewoond, waarvan elf in München. We zijn erg gelukkig, maar het vraagt wel wat aanpassing."

Hij heeft nog geen idee hoe zijn toekomst eruitziet. "Ik weet nog niet wat ik wil gaan doen. Ik sta overal voor open. Ik wil gewoon de tijd nemen om rustig aan Nederland te wennen."