Kökcü schermt met belangstelling uit Europese top: 'Nu bezig met Feyenoord'

Kökcü schermt met belangstelling uit Europese top: 'Nu bezig met Feyenoord'

10-06-2020 16:42 Laatste update: 16:50
63

Arsenal en Sevilla zitten achter hem aan, terwijl Orkun Kökcü ook kan bijtekenen bij Feyenoord. De negentienjarige middenvelder gaat zijn keuze baseren op gevoel, zo laat hij weten aan Rijnmond.

Kökcü is sinds de aanstelling van Dick Advocaat in De Kuip een vaste waarde en heeft inmiddels 33 wedstrijden op de teller staan. Arsenal heeft belangstelling, terwijl ook Sevilla en vele andere clubs in hem een interessante transferoptie zien. Kökcü vindt het voor zijn ontwikkeling niet per se nodig om nog twee of drie jaar in de Eredivisie-top te spelen.

"Als het moment daar is en ik voel me er goed bij, dan gaan we het zien", reageert hij voor de camera van Rijnmond. De Turkse jeugdinternational concentreert zich nu op Feyenoord. "Ik wil er het beste van maken volgend seizoen en wil zo fit mogelijk zijn als de competitie weer start. Voor nu ben ik alleen met Feyenoord bezig. Ik heb nog een contract tot 2023, dus ik heb geen haast."

Kökcü blijft nuchter onder alle transfergeruchten. "Het doet eerlijk gezegd niet zo veel met mij. Mijn vader en mijn zaakwaarnemer houden zich daar mee bezig. Ik probeer me daarvan af te zonderen. Dat lukt prima. Ik ben gelukkig een voetballer en geen zaakwaarnemer."