'Mijn god, met Van Dijk en Koulibaly is ook volgend seizoen voor Liverpool'

'Mijn god, met Van Dijk en Koulibaly is ook volgend seizoen voor Liverpool'

10-06-2020 18:45
14

Kalidou Koulibaly wordt in verband gebracht met een transfer naar de Premier League. Frank Leboeuf zou een transfer van de 28-jarige Napoli-verdediger naar Engeland toejuichen. Hij schuift hem naar voren als mogelijke partner van Virgil van Dijk bij Liverpool.

"Ik zal hem nooit vragen om naar Manchester United te gaan, om meerdere redenen", steekt de oud-verdediger van Chelsea van wal bij ESPN. "Ik zie hem graag iets winnen en United is niet meer de club die het was. Zij zijn nog niet klaar om voor de prijzen te spelen."

"Ik denk dat Liverpool perfect zou zijn", vervolgt Leboeuf, die in 1998 de wereldtitel veroverde met Frankrijk. "Samen met Virgil van Dijk, dat zou fantastisch zijn. Net als bij Paris Saint-Germain met Marquinhos. Dan heb je twee geweldige centrale verdedigers. Ook Chelsea heeft een speler als Koulibaly nodig. Hij is van een heel ander niveau dan wat er nu rondloopt."

Leboeuf stelt echter vast dat Liverpool de beste keuze is. "Ik weet dat hij iets met die club heeft", claimt de oud-speler. "Van Dijk en Koulibaly centraal achterin. Mijn God, dan is ook volgend seizoen voor The Reds. Het zou het beste defensieve duo ter wereld zijn."

Of het zover komt, is de vraag. Manager Jürgen Klopp leek al aan te geven dat Liverpool de hand op de knip houdt deze zomer.