NAC accepteert 'fantastisch bod': 'De clubs zijn er onderling uit, dat klopt'

NAC accepteert 'fantastisch bod': 'De clubs zijn er onderling uit, dat klopt'

11-06-2020 07:10
27

NAC Breda heeft een 'fantastisch bod' van AS Monaco op Jan Paul van Hecke (20) geaccepteerd. Witte rook is er echter nog zéker niet, benadrukt algemeen directeur Mattijs Manders tegenover BN DeStem.

Manders verwacht dat de transfer van Van Hecke nog de hele maand juli kan voortslepen. NAC en Monaco bereikten vorige week een akkoord over de transfersom. Hoewel niemand bij de Bredase club het bedrag wil bevestigen, zou het gaan om iets meer dan twee miljoen euro. Manders noemt het een 'fantastisch bod'. "De clubs zijn er onderling uit. Dat klopt", laat hij weten.

"De speler is nu in onderhandeling met Monaco. De transfermarkt is een fragiele business. Op hoofdlijnen zijn NAC en Monaco het met elkaar eens, het gaat nu over de invulling en de uitwerking van het akkoord. We zijn nog niet zover dat we morgen de handtekeningen zetten. Dat kan twee, misschien drie weken duren. In het slechtste geval gaat de transfer helemaal niet door als de speler er met de club niet uitkomt."

De bal ligt nu in het kamp-Van Hecke. Voor de Zeeuwse verdediger, die wordt begeerd door de halve Eredivisie, ligt een vijfjarig contract klaar bij AS Monaco. Mogelijk wordt hij meteen verhuurd aan het geïnteresseerde FC Utrecht. Zaakwaarnemer Louis Laros doet geen mededelingen over de details.