'Ajax, Feyenoord en ik keek heel erg uit naar de wedstrijd tegen Pardew'

'Ajax, Feyenoord en ik keek heel erg uit naar de wedstrijd tegen Pardew'

11-06-2020 07:38 Laatste update: 07:40
21

Lee Cattermole baalt van de manier waarop hij is vertrokken bij VVV-Venlo. Het liefst had de Engelse routinier (32) het seizoen gewoon afgemaakt in De Koel.

Het is een anti-climax voor Cattermole, die afgelopen zomer de overstap maakte naar VVV. De middenvelder, goed voor 272 wedstrijden in de Premier League, baalt. "Ik ben erg teleurgesteld over de manier waarop het is geëindigd, want ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in Venlo", vertelt hij aan Voetbal International.

"We hadden nog wat mooie wedstrijden te gaan dit seizoen: we zouden nog naar Ajax gaan, naar Feyenoord, en ADO zou nog bij ons komen. Met Alan Pardew voor de groep was dat ook een wedstrijd waar ik erg naar uitkeek. Maar het is een gekke tijd, je moet accepteren wat er gebeurt. Voor mij is het wel erg jammer dat een prachtige ervaring op deze manier eindigt."

Cattermole speelde uiteindelijk elf competitiewedstrijden voor VVV. In de laatste wedstrijden voor de coronastop deed trainer Hans de Koning geen beroep meer op de middenvelder, die nu transfervrij op zoek gaat naar een nieuwe club.