'Van de Beek twijfelt aan Real Madrid en bestudeert andere aanbiedingen'

'Van de Beek twijfelt aan Real Madrid en bestudeert andere aanbiedingen'

11-06-2020 13:14 Laatste update: 13:42
61

De mogelijke transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid staat nog wat meer op losse schroeven. Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo zit de 23-jarige middenvelder van Ajax inmiddels zelf ook vol twijfels.

Alles leek rond: Real Madrid had een akkoord met Ajax over een transfersom van 50 à 55 miljoen euro, terwijl Van de Beek ook zijn jawoord had gegeven. Sindsdien is het echter windstil. Manchester United ziet nu zijn kans schoon. Een transfer naar Real Madrid is 'verder weg dan ooit', schrijft El Mundo Deportivo donderdag.

Het heeft alles te maken met de beslissing van Real Madrid om voorlopig geen grote aankopen te doen. 'Gezien deze situatie twijfelt Van de Beek of Real Madrid hem echt gaat halen. De speler bestudeert de aanbiedingen die nu op tafel liggen', aldus MD. 'Het beste voorstel komt van Manchester United, dat de middenvelder wil strikken zodra de transfermarkt opengaat.'

Het Spaanse Marca pakte maandag uit met het nieuws dat Van de Beek en zaakwaarnemer Guido Albers tevergeefs hebben geprobeerd om Real Madrid in beweging te krijgen. Het is onbekend hoe de Ajacied zelf tegen de interesse van andere clubs aankijkt.