'Wolverhampton, Feyenoord en Anderlecht willen Nigeriaan'

'Wolverhampton, Feyenoord en Anderlecht willen Nigeriaan'

11-06-2020 19:31
43

Alhassan Yusuf wordt opnieuw in verband gebracht met Feyenoord. Volgens de Zweedse journalist Daniel Kristoffersson van Expressen houden de Rotterdammers de speler van IFK Göteborg in de gaten, net als andere clubs.

Yusuf is een Nigeriaan van 19 jaar die zowel op het middenveld als op de flanken kan spelen. Kristofferson verwacht dat hij een transfer gaat maken en laat de naam van Feyenoord vallen.

"Waarschijnlijk is hij alleen haalbaar voor de topclubs in Denemarken", zegt Kristofferson tegen het Deense BT. "Ik denk dat hij naar een nog grotere club gaat vertrekken. Wolverhampton, Feyenoord, Anderlecht en andere clubs hebben hem in het vizier. Hij speelde goed in de eerste helft van het seizoen, maar was daarna matig."

Ook middenvelder August Erlingmark (22) van Brondby wordt genoemd door Kristofferson. "Hij past perfect bij de Deense topclubs en is iets ouder dan Yusuf. Hij heeft niet zoveel potentie, maar is wel goed genoeg om in Nederland en België te spelen. Simon Tibbling (oud-speler FC Groningen, red.) is een vergelijkbare speler, maar dan iets beter. Hij heeft meer potentie dan Tibbling."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s