'Streppel wil oude bekende naar Roda halen na afgeketste Twente- en Heracles-deal'

'Streppel wil oude bekende naar Roda halen na afgeketste Twente- en Heracles-deal'

11-06-2020 21:38 Laatste update: 21:44
25

Kersvers Roda JC-trainer Jurgen Streppel wil Patrick Greveraars aan zijn technische staf toevoegen, meldt De Telegraaf donderdagavond. De twee zijn elkaar al vaker tegengekomen tijdens hun carrières in het profvoetbal.

De 44-jarige Eindhovenaar werkte jarenlang in de jeugdopleiding van PSV en behoorde bij de Willem II-hoofdmacht tot de technische staf van Streppel. Nadat hij bij Vitesse, Feyenoord en Al-Shabab (in de Verenigde Arabische Emiraten) Fred Rutten bijstond als techniektrainer, ging hij de samenwerking weer aan met Streppel. Greveraars volgde richting het Cypriotische Anorthosis Famagusta en Al-Jazira in Abu Dhabi.

Nu lonkt een nieuwe samenwerking in Zuid-Limburg, meldt De Telegraaf. Streppel werd woensdag gepresenteerd bij Roda JC en wil Greveraars nu aan zijn technische staf toevoegen. De Brabander zag onlangs nog een transfer naar Overijssel afketsen: hij was volgens de ochtendkrant in beeld om de gemeenschappelijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo aan te sturen, maar dat avontuur ging uiteindelijk niet door.