The Sun: Liverpool breekt alle records voor megacontract Van Dijk

The Sun: Liverpool breekt alle records voor megacontract Van Dijk

12-06-2020 08:10
55

Virgil van Dijk wordt binnen afzienbare tijd de best betaalde speler in de geschiedenis van Liverpool. Dat meldt The Sun. Volgens het Britse tabloid kan de Oranje-captain tekenen voor een weeksalaris van 244.000 euro.

Liverpool wierp zich de laatste weken op het nieuwe contract van Van Dijk, die op dit moment nog drie jaar vastligt. Zodra de eerste landstitel sinds 1990 binnen is, tekent de 28-jarige Nederlander voor vijf seizoenen op Anfield. In die periode speelt hij 63,5 miljoen euro bij elkaar. Volgens The Sun gaat het om een uniek akkoord: nooit eerder kreeg een speler van Liverpool zo goed betaald.

Het nieuws vanaf Anfield maakt vermoedelijk een einde aan de speculaties over een vertrek van Van Dijk. De verdediger stond in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

Van Dijk maakte tweeënhalf jaar geleden de overstap van Southampton naar Liverpool. Hij ontpopte zich tot de beste verdediger van de Premier League, won afgelopen seizoen bijna de Ballon d'Or en staat op het punt Liverpool naar het langverwachte kampioenschap te leiden. The Reds voeren overigens ook contractonderhandelingen met Georginio Wijnaldum.