'NAC legt aanbod neer bij Heracles-middenvelder, speler vraagt om bedenktijd'

'NAC legt aanbod neer bij Heracles-middenvelder, speler vraagt om bedenktijd'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juni 2020 om 10:00vr 12-06-2020 om 10:00

Jesper Drost heeft een aanbieding van NAC Breda op zak. De middenvelder loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Heracles Almelo en eerder werd al bekend dat zijn contract in Almelo niet verlengd zou worden.

Drost voerde gesprekken met trainer Peter Hyballa en technisch manager Tom Van Den Abbeele en heeft het contractvoorstel in beraad, zo meldt BN DeStem. Het is echter niet zeker of Drost ingaat op de aanbieding uit Breda: de speler kocht onlangs samen met zijn vriendin een huis in Zwolle en heeft NAC om bedenktijd gevraagd.

Drost zag afgelopen seizoen volledig in rook opgaan vanwege een knieblessure. Voor Heracles reden genoeg om het contract van de middenvelder niet te verlengen. NAC ziet in Drost een belangrijke schakel op het middenveld in het Rat Verlegh Stadion, samen met spelmaker Thom Haye en Arno Verschueren.

Van Anholt
Naast de komst van Drost hoopt Hyballa op een langer verblijf van rechtsback Pele van Anholt. Het contract van de verdediger loopt eind juni af, maar NAC is al bezig om Van Anholt langer aan zich te binden. Het eerste aanbod van NAC werd echter afgewezen, waarna de rechtsback een tegenvoorstel deed. NAC heeft het openingsbod vervolgens verhoogd, maar het is onzeker of het tot een akkoord gaat komen tussen speler en club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws