Raiola slaat hard terug in Balotelli-gate: Is hij de nieuwe perschef?

Raiola slaat hard terug in Balotelli-gate: "Is hij de nieuwe perschef?"

12-06-2020 11:58
38

Mario Balotelli en Mino Raiola staan lijnrecht tegenover Brescia. De controversiële spits werd deze week geweigerd voor een training, waardoor hij weer in zijn auto stapte en naar huis ging. Afgaande op de woorden van Raiola, komt het niet meer goed.

De laatste ruzie tussen het kamp-Balotelli en Brescia gaat om het salaris van maart. De Italiaanse spits eiste zijn volledige loon op, terwijl de Serie A-club in de financiële problemen zit als gevolg van de coronacrisis. Mattia Grassani, advocaat van Brescia-eigenaar Massimo Cellino, is woest.

"Mario Balotelli is de enige voetballer in Europa die het lef heeft om een noodlijdende club om geld te vragen, ondanks collectieve afspraken met de spelersgroep", aldus Grassani in La Gazzetta dello Sport. "Brescia is ook de tel kwijt als het gaat om de keren dat Balotelli zich midden in de nacht heeft beklaagd over de onmogelijkheid om te trainen of discriminatie."

Raiola laat zich niet in een hoek drukken en reageert fel op de uitspraken van Grassani. "Is hij de nieuwe perschef van Brescia? Want het lijkt erop alsof hij het niet in de rechtszaal, maar in de media wil uitvechten. De waarheid zal een keer naar buiten komen", waarschuwt de zaakwaarnemer.