LIVE: spanning in Turijn, Milan heeft aan één doelpunt genoeg (gesloten)

12-06-2020 20:05 Laatste update: 22:50
55

De Serie A keert volgende week terug, maar vrijdag staat al de eerste wedstrijd in Italië op het programma. Juventus en AC Milan treffen elkaar om 21.00 uur in de halve finale van de Coppa Italia. Volg de wedstrijd live bij VoetbalPrimeur!

De wedstrijd in Turijn is de return in de strijd om een finaleplek. Het heenduel in Milaan eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op 13 februari opende Ante Rebic na een uur spelen de score voor AC Milan. Cristiano Ronaldo maakte er in blessuretijd vanaf de strafschopstip 1-1 van. Matthijs de Ligt speelde negentig minuten in het heenduel.

Zaterdag spelen Napoli en Internazionale ook om een plek in de finale. Napoli won in het eerste duel met 0-1 op bezoek bij Inter.

Volgende week gaat ook de Serie A van start. Torino-Parma is op zaterdag de eerste wedstrijd in de Italiaanse competitie. Inter komt op zondag daarna in actie tegen Sampdoria, AC Milan speelt maandag tegen Lecce en Juventus gaat diezelfde dag op bezoek bij Bologna.