Verrassing bij Bayern München: Robben springt over hek en volbrengt training

Verrassing bij Bayern München: Robben springt over hek en volbrengt training

12-06-2020 12:50
29

Een verrassing voor de tientallen supporters die donderdag de training van Bayern München bijwoonden: Arjen Robben maakte zijn rentree op het trainingsveld.

'Robben (36) is terug aan de Säbener Strasse', schrijft BILD. Volgens het Duitse medium sprong de gestopte aanvaller om 15.25 uur met een handdoek, bidon, mobiel en zijn autosleutels over het kleine toegangshek naar het trainingsveld, waar hij zich onder leiding van fysiotherapeut Holger Broich in het zweet werkte. 'Vollgas!', aldus BILD.

Robben heeft fysiek hier en daar ingeleverd, maar zou een jaar na zijn voetbalpensioen nog steeds in topvorm zijn. Na een uur hield hij het voor gezien.
De kans is nihil dat Robben traint voor een comeback als voetballer.

Onlangs veroorzaakte de Braziliaanse club Botafogo opschudding door de mogelijke komst van de Nederlander publiek te maken. Inmiddels is het echter alweer windstil. De verklaring voor zijn training in München is simpel: Robben wil fit blijven en Bayern geeft hem die kans.

Robben verhuist in de zomer met zijn familie terug naar Nederland. Deze week onthulde hij in een interview met BILD te hebben gedacht aan een rentree, nadat Bayern München hem benaderde. "Ik voelde me in december en januari heel fit, maar uiteindelijk heb ik besloten het niet te doen. Het was heel verleidelijk om m'n voetbalschoenen weer aan te trekken. Aan de andere kant genoot ik van de tijd met mijin familie en vond ik afleiding met skiën."