Klopp looft Nederlandse tieners: 'Zag er goed uit, laat veelbelovende dingen zien'

Klopp looft Nederlandse tieners: 'Zag er goed uit, laat veelbelovende dingen zien'

12-06-2020 14:11
9

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft donderdagmiddag zijn Nederlandse talenten Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever de kans gegeven om zich te laten zien. Hoever kwam zelfs tot scoren tijdens de met 6-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Blackburn Rovers: Klopp was dan ook dik tevreden over de tieners uit Amsterdam en Zwolle.

Doelpuntenmaker Hoever werd door Klopp ingezet als centrale verdediger en rechtsback. "Zag er erg goed uit", laat de Liverpool-manager weten aan de clubkanalen. Ook Van den Berg krijgt complimenten. "We hebben momenteel vier centrale verdedigers (Virgil van Dijk, Joe Gomez, Dejan Lovren en Joël Matip, red.), dus voor hem is het moeilijk om aan spelen toe te komen. Maar tijdens de trainingen laat hij veelbelovende dingen zien."

Liverpool hervat op zondag 21 juni de Premier League met een stadsderby tegen Everton. Of Hoever en Van den Berg veel aan spelen toe zullen komen, is nog maar de vraag. De achttienjarige verdedigers maakten dit seizoen alleen in de FA Cup en de League Cup minuten namens de hoofdmacht.