'PSV-staf van Schmidt krijgt vorm: Van der Gouw zegt Vitesse na elf jaar gedag'

'PSV-staf van Schmidt krijgt vorm: Van der Gouw zegt Vitesse na elf jaar gedag'

15-06-2020 00:15 Laatste update: 00:29
58

Raimond van der Gouw staat aan de vooravond van een transfer van Vitesse naar PSV. Volgens De Telegraaf zal de 57-jarige Tukker Ruud Hesp opvolgen als keeperstrainer in Eindhoven.

Van der Gouw zette in 2007 bij AGOVV een punt achter zijn imposante, 22 (!) jaar durende keepersloopbaan, waarin hij onder meer Go Ahead Eagles, Vitesse en Manchester United diende. In 2009 ging hij bij de Arnhemmers als keeperstrainer aan de slag, maar de wegen van beide partijen lijken na elf jaar te scheiden.

De staf van de nieuwe PSV-trainer Roger Schmidt begint vorm te krijgen. De Telegraaf meldt – in navolging van het Eindhovens Dagblad – dat ook André Ooijer volgend seizoen in de dug-out plaatsneemt, naast Schmidt en dienst vaste assistent Jörn Wolf. Eerder werd al duidelijk dat Bas Roorda zal fungeren als teammanager: de oud-doelman vervangt clubicoon Mart van den Heuvel, die na ruim veertig jaar afzwaait.

Boudewijn Zenden en Adil Ramzi gingen na het ontslag van Mark van Bommel als assistenten van tussenpaus Ernest Faber aan de slag, maar zullen ook plaatsmaken. Zenden wordt specialistentrainer en Ramzi zal het O17-elftal van PSV weer onder zijn hoede nemen.