'He's hungry for more': Ajax verlengt contract van Huntelaar

'He's hungry for more': Ajax verlengt contract van Huntelaar

15-06-2020 17:29 Laatste update: 17:37
182

Groot nieuws uit Amsterdam: Klaas Jan Huntelaar plakt er nog een jaar aan vast en heeft zijn contract bij Ajax verlengd. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

Huntelaar gaf in Duitse media al een hint naar een langer verblijf bij Ajax. Dat is nu officieel. Hij ligt tot 2021 vast in Amsterdam. Lang was de vraag of Huntelaar wel zou verlengen. De spits is topfit, maar moest het het afgelopen seizoen doen met een reserverol. SC Heerenveen werd genoemd als mogelijke volgende bestemming, maar Huntelaar is niet van plan om nog van club te wisselen.

"Ik wilde graag nog door en het liefste hier bij Ajax. Ik zie mezelf niet meer in een ander shirt spelen. Ik voel me fit, kom met plezier naar de club en ik weet zeker dat ik nog een bijdrage kan leveren op het veld", zegt Huntelaar op de clubsite van Ajax.

"Maar ik weet dat mijn rol naarmate de jaren vorderen verandert. Daar heb ik de afgelopen tijd veel over nagedacht en gesproken met de trainer en met Marc. Uit die gesprekken bleek ook dat Ajax met mij verder wilde. Dat vertrouwen doet me goed. Dus ik ben blij dat we nog een jaar doorgaan.”