'Geweldig werken met talenten, veel goede spelers bij Jong Ajax komend seizoen'

'Geweldig werken met talenten, veel goede spelers bij Jong Ajax komend seizoen'

15-06-2020 19:42
12

Mitchell van der Gaag staat te trappelen om met Jong Ajax te beginnen aan het volgende seizoen. De trainer vindt dat hij de beschikking krijgt over een goede selectie en hoopt snel weer wedstrijden te kunnen spelen.

"We krijgen een hele jonge ploeg volgend jaar, veel jongens hebben vorig jaar natuurlijk al hun debuut gemaakt", begint de trainer in gesprek met het clubkanaal over het toekomstplaatje bij Jong Ajax. "Helaas hebben de jongens door de coronacrisis drie, vier maanden gemist waardoor ze in hun ontwikkeling stilstaan. Die ontwikkeling moeten we weer oppakken voor volgend seizoen. In potentie zitten er heel veel goede spelers bij Jong Ajax volgend seizoen. Het is geweldig werken met die talenten, geen enkele twijfel en discussie."

Wedden

Meer odds

Van der Gaag is blij dat hij zijn werk voort mag zetten in Amsterdam. "Het is een bevestiging van wat we met zijn allen hebben laten zien, zo ervaar ik het ook", vertelt Van der Gaag over zijn recente contractverlenging. "Zeker in deze tijd, om mijn contract bij Ajax te mogen verlengen, dat is natuurlijk helemaal prima."