Utrecht laat niets los over UEFA-besluit: 'Dit kan het proces verstoren'

Utrecht laat niets los over UEFA-besluit: 'Dit kan het proces verstoren'

15-06-2020 20:41
79

FC Utrecht wil niets loslaten over de 'Europees voetbal-kwestie' die nu nog bij de UEFA ligt. De club uit de Domstad greep naast Europees voetbal nadat het Eredivisie-seizoen werd stilgelegd, maar had een wedstrijd minder gespeeld dan Willem II, dat daardoor Europa in kan volgend seizoen.

Het UEFA-overleg, waarin ook de situatie van Utrecht wordt besproken, wordt gehouden op woensdag 17 juni. De UEFA gaf al wel aan dat Utrecht voor die dag op de hoogte zou worden gesteld over de uitkomst. De clubleiding van de club wil echter nog niet reageren. 'Er is afgelopen periode de nodige correspondentie gevoerd tussen FC Utrecht, de KNVB en de UEFA. Die biedt nog geen enkele uitsluitsel', laat een woordvoerder van Utrecht weten in gesprek met Voetbal International.

Wedden

Meer odds

Het lijkt dus wachten tot 17 juni voordat er meer duidelijk wordt over de situatie van Utrecht. 'Gezien de gevoeligheid van een en ander en de fase waarin we nu zitten, brengen we even niets naar buiten, omdat dit het proces kan verstoren', sluit de woordvoerder zijn korte reactie af.