'Ik hoor dat Real Madrid terugkrabbelt om Van de Beek'

'Ik hoor dat Real Madrid terugkrabbelt om Van de Beek'

Gepubliceerd: maandag 15 juni 2020 om 21:05ma 15-06-2020 om 21:05

De kans is klein dat Donny van de Beek naar Real Madrid vertrekt. Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf krabbelt de topclub uit Spanje terug.

Het leek een kwestie van tijd voordat Van de Beek van Ajax naar Real Madrid zou gaan. Daar is nu geen sprake meer van. "Ik hoor nu dat Real Madrid aan het terugkrabbelen is. De kans dat hij naar Real Madrid gaat is nihil", zegt Driessen bij Veronica Inside.

"De transfersom stond vast. Voor vijftig miljoen mocht hij gaan. In feite was alles rond. Het ging alleen nog om de medische keuring. Real Madrid heeft veel dure spelers. Daarnaast verbouwen ze het stadion. Dat kost 300 miljoen en ze hebben 300 miljoen schuld. Als ze spelers kopen, dan halen ze spelers waarvan ze zeker weten dat ze er direct staan en die marketingtechnisch interessant zijn", zegt Driessen.

"Ze zijn onzeker. Als het doorgaat, is hij een van de breedteversterkingen. Ze zijn niet bereid om 50 miljoen voor hem te betalen. Manchester United is een optie, maar die willen veel minder betalen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws