Hiddink in contact met Van Nistelrooy: 'Als mensen willen sparren, kan dat altijd'

Hiddink in contact met Van Nistelrooy: 'Als mensen willen sparren, kan dat altijd'

16-06-2020 07:54
18

Guus Hiddink blijft naar alle waarschijnlijkheid ook volgend seizoen betrokken bij PSV. Of dat bij het eerste elftal of bij de jeugd zal zijn, zal nog moeten blijken.

Nadat Ernest Faber op interimbasis de ontslagen Mark van Bommel verving, keerde Hiddink als adviseur terug op De Herdgang. Of de nieuwe trainer Roger Schmidt ook plaats voor hem heeft, is nog afwachten. "We hebben nog niet gepraat over de voortgang, ik wil niemand voor de voeten lopen en maak eerst pas op de plaats richting de nieuwe mensen", vertelt hij aan De Telegraaf. "Voor nu is het zo dat we afgelopen week het seizoen met de spelers en de staf hebben afgesloten, dus ook wat mij betreft zit het er dan op."

Mocht Schmidt geen beroep doen op de diensten van de 73-jarige Achterhoeker, dan is daar nog Ruud van Nistelrooy. De voormalig topspits is momenteel trainer van PSV O18 en heeft Hiddink er graag bij. "Ik heb geregeld contact met Ruud, dat blijft. En als mensen met mij willen sparren, spelers bijvoorbeeld, dan kan dat altijd. Links en rechts ben je vaak met mensen bezig", aldus de oud-bondscoach.