PSV-talent (21) gaat bij GVVV voetballen én wordt jeugdtrainer op De Herdgang

PSV-talent (21) gaat bij GVVV voetballen én wordt jeugdtrainer op De Herdgang

Gepubliceerd: dinsdag 16 juni 2020 om 13:55di 16-06-2020 om 13:55

Steven Theunissen heeft de PSV-gelederen na zes jaar verlaten. De 21-jarige linksback uit Ulft kwam in 2014 over van De Graafschap, kwam tot 48 competitieduels namens Jong PSV en gaat nu aan de slag bij Tweede Divisie-club GVVV.

Theunissen mocht afgelopen zomer nog met de A-selectie mee op trainingskamp, maar liep uit zijn contract en zal zijn officiële debuut voor de PSV-hoofdmacht niet meer maken. De verdediger werd door diverse Keuken Kampioen Divisie-clubs gevolgd, maar heeft besloten om de stap naar de amateurtop te maken, meldt GVVV – in december nog KNVB Beker-opponent van PSV – via de clubkanalen.

De Achterhoeker gaat zich nu richten op een trainerscarrière: Theunissen zal ook volgend jaar op De Herdgang aanwezig zijn, maar doet dat in een andere rol. "Volgend seizoen ga ik de jongste jeugd van PSV trainen en krijg ik de mogelijkheid om trainersdiploma's te halen. De trainingen zijn overdag en met het trainen en spelen bij G.V.V.V. is dat uitstekend te combineren", motiveert hij zijn beslissing om in Veenendaal te gaan voetballen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws