Bijzondere carrièremove na PSV: Niet veel zin in onzeker avontuur in Litouwen

Bijzondere carrièremove na PSV: "Niet veel zin in onzeker avontuur in Litouwen"

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2020 om 07:09wo 17-06-2020 om 07:09

Stefan Theunissen levert zijn bestaan als profvoetballer op 21-jarige leeftijd in voor een toekomst als jeugdtrainer van PSV én speler van Tweede Divisie-club GVVV. Een opvallende keuze, zo beseft de PSV'er.

"Zo'n verhaal hoor je inderdaad bijna nooit", zegt Theunissen, die vorig jaar nog een oefenwedstrijd in de hoofdmacht van PSV speelde, in het Eindhovens Dagblad. "Heel veel mensen hebben dat gezegd. Je hoort bijna nooit dat een jonge speler voor de Tweede Divisie kiest, terwijl er nog genoeg mogelijkheden in het betaald voetbal zijn."

Onder meer Go Ahead Eagles, NAC Breda en Almere City informeerden naar Theunissen. Hij kiest echter voor een ander pad. "Ik heb gezocht naar een stukje invulling van mijn leven buiten de lijnen en heb daar nu alle tijd voor. Niet dat ik op het voetbal zelf uitgekeken ben, maar ik zocht iets meer. Ik ben iemand die veel nadenkt en wil graag ook iets nuttigs doen", aldus Theunissen, die een terugkeer in het profvoetbal niet uitsluit. "Als er toch een heel mooie aanbieding komt, ga ik ernaar kijken. Ik heb alleen niet veel zin in een onzeker avontuur in Litouwen, om maar wat te noemen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws