El Ghazi traint 'als een beest': 'Vetpercentage tussen de acht en negen'

El Ghazi traint 'als een beest': 'Vetpercentage tussen de acht en negen'

17-06-2020 08:43
36

Anwar El Ghazi is tevreden over zijn eerste seizoen in de Premier League. Het slotstuk belooft nog wel zwaar te worden, want vanaf woensdag vecht hij met Aston Villa tegen degradatie naar het Championship.

El Ghazi hoopt in het restant van het seizoen nog bepalender te kunnen zijn. "Over mijn eerste jaar in de Premier League kan ik tot dusver redelijk tevreden zijn", zegt de oud-Ajacied in De Telegraaf. "Met de nadruk op redelijk, want ik vind dat ik belangrijker moet worden. In 25 duels heb ik vier keer gescoord en vier assists geleverd. Dat is bij een club die zo laag staat niet heel slecht. Ik geef mezelf een zesje."

Aston Villa hervat de Premier League woensdag tegen Sheffield United. El Ghazi zal sterker dan ooit aan de start verschijnen. "Ik ben tijdens de lockdown nog fitter geworden dan ik was. Zonder spiermassa kwijt te raken. Mijn vetpercentage was tussen de tien en elf procent, nu tussen de acht en negen. Ik heb als een beest voor mezelf getraind en nóg beter op mijn eten kunnen letten dan normaal gesproken tijdens het seizoen", aldus El Ghazi.

Aston Villa-Sheffield United begint om 19.00 uur. Om 21.15 uur spelen Manchester City en Arsenal tegen elkaar.