Sinisterra volgt Van Persie op en bekroont drie maandprijzen met seizoenstitel

Sinisterra volgt Van Persie op en bekroont drie maandprijzen met seizoenstitel

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2020 om 12:59wo 17-06-2020 om 12:59

Luis Sinisterra heeft een fraai steuntje in de rug gekregen tijdens zijn revalidatieproces. De woensdag 21 jaar oud geworden Colombiaan is op zijn verjaardag uitgeroepen tot Feyenoord-speler van het seizoen.

Sinisterra kwam na een moeizaam debuutseizoen in De Kuip volledig tot bloei. De buitenspeler was goed voor zeven doelpunten en acht assists in 32 officiële optredens. Bovendien werd hij in september, oktober en november al drie keer op rij uitgeroepen tot speler van de maand. Op 16 februari speelde hij al zijn laatste wedstrijd van het seizoen: één dag na de 3-4 zege op PEC Zwolle werd duidelijk dat de Colombiaan een ernstige knieblessure had opgelopen.

Desalniettemin heeft hij woensdag het Legioen Speler van het Seizoen-aandenken in ontvangst mogen nemen. Sinisterra is daarmee de opvolger van Robin van Persie, die tijdens zijn afscheidsseizoen werd uitgeroepen tot Feyenoord-speler van het jaar. Ploeggenoot Steven Berghuis, de winnaar van het seizoen 2017/2018, werd gedeeld Eredivisie-topscorer, maar moet Sinisterra dus voorrang verlenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws