Boëtius in achtbaan van emoties: 'Wat heeft Düsseldorf gedaan? No way! That sucks'

Boëtius in achtbaan van emoties: 'Wat heeft Düsseldorf gedaan? No way! That sucks'

17-06-2020 23:38
48

Jean-Paul Boëtius wist woensdagavond niet wat hij meemaakte na zijn bezoek met FSV Mainz 05 aan Borussia Dortmund. De nummer 15 van de Bundesliga zette een grote stap naar directe handhaving met een even onverwachte als knappe zege bij de nummer twee.

Mainz verloor zondag nog van directe concurrent FC Augsburg en stond plotseling op de rand van de afgrond. Drie dagen later ziet de wereld er opeens heel anders uit. "Dit was geen wedstrijd om drie punten, maar om dubbele punten. Een zespuntenwedstrijd dus", glimlachte Boëtius breeduit voor de camera van Sky Germany. "We hadden dit heel hard nodig, om een gat te slaan met Werder Bremen."

De nummer voorlaatst komt zaterdag naar Mainz en zal in de laatste twee wedstrijden nog zes punten goed moeten maken. Nummer 16 Fortuna Düsseldorf staat op vijf punten, nadat het in de allerlaatste seconden nog een punt pakte tegen RB Leipzig. "Wat hebben ze gedaan? No way! That sucks", aldus de verbijsterde Boëtius, die zich echter snel herpakte en zijn glimlach weer tevoorschijn toverde. "Ik ben zo trots op de jongens. We hebben vandaag (woensdag, red.) voor elkaar gestreden. Elke meter telde."