Berghuis vertelt de koning over brede selectie Feyenoord: 'We zijn er klaar voor'

Berghuis vertelt de koning over brede selectie Feyenoord: 'We zijn er klaar voor'

18-06-2020 07:04
47

Voor Steven Berghuis was dinsdag een bijzondere dag. Koning Willem-Alexander kwam op bezoek in De Kuip, en in de kleedkamer mocht de aanvoerder van Feyenoord een babbeltje maken met de vorst.

In het Algemeen Dagblad vertelt Berghuis over het werkbezoek van Willem-Alexander in De Kuip. "Hij stelde allerlei vragen. Wat de gevolgen van corona voor ons zijn en hoe nu verder", aldus Berghuis. De aanvaller vertelde de koning over het nieuwe seizoen en de brede selectie die Feyenoord heeft. "Ik vertelde dat we er klaar voor zijn op het moment dat we weer mogen."

"Hoewel we vakantie hebben is ons trainingscomplex open, omdat Luis Sinisterra daar revalideert van zijn knieblessure. En daar maak ik gebruik van om door te trainen. Net als Botteghin, Senesi en Toornstra, om er een paar op te noemen. We snakken ernaar om weer te voetballen", aldus Berghuis, die de koning in het nieuwe seizoen graag terugziet. "Ja, we hebben de koning uitgenodigd om te komen kijken op het moment dat we hier weer met publiek mogen spelen. Of hij daar op in zal gaan? Dat lijkt me wel, haha."