LIVE: Arsenal krijgt in absolute slotfase 2-1 om de oren, weer verlies (gesloten)

LIVE: Arsenal krijgt in absolute slotfase 2-1 om de oren, weer verlies (gesloten)

20-06-2020 12:00 Laatste update: 18:02
46

De Bundesliga gaat alweer de 33e speelronde in en dat betekent spektakel. Om 15.30 uur beginnen negen wedstrijden in Duitsland. Volg deze, samen met Brightin & Hove Albion-Arsenal, bij VoetbalPrimeur!

Bayern München is al kampioen van Duitsland, maar de strijd om plek twee ligt nog volledig open. Borussia Dortmund staat momenteel tweede met 66 punten, maar voelt de hete adem van RB Leipzig (63 punten) in de nek. De twee clubs spelen zaterdag tegen elkaar. Ook het Bayer Leverkusen van Peter Bosz doet met 60 punten mee om de bovenste plekken.

In het gevecht om de laatste plekken voor de Europa League zijn VfL Wolfsburg, Hoffenheim en sc Freiburg nog actief. Voor Werder Bremen wacht een felle degradatiestrijd met Fortuna Düsseldorf. Hekkensluiter Paderborn is al gedegradeerd en Werder Bremen staat op de andere degradatieplek, maar heeft slechts één punt minder dan Fortuna Düsseldorf. De twee clubs lijken uit te gaan maken wie er rechtstreeks degradeert, en wie nog een herkansing krijgt in de play-offs.

Bekijk hier de volledige stand in de Bundesliga

Het Bundesliga-programma om 15.30 uur:
Bayern München - SC Freiburg
RB Leipzig - Borussia Dortmund
Hoffenheim - Union Berlin
Fortuna Düsseldorf - Augsburg
Hertha BSC - Bayer Leverkusen
FSV Mainz - Werder Bremen
Schalke 04 - VfL Wolfsburg
1. FC Köln - Eintracht Frankfurt
Paderborn - Borussia Mönchengladbach