Boskamp: 'Het is niet handig om dat bij Feyenoord over Ajax te zeggen'

Boskamp: 'Het is niet handig om dat bij Feyenoord over Ajax te zeggen'

19-06-2020 12:58
114

Het was niet handig van Mark Diemers om Ajax een jaar geleden de mooiste club van Nederland te noemen. Dat stelt oer-Feyenoorder Jan Boskamp, die er desondanks de humor wel van inziet.

"De mooiste club volgens Diemers? Een club uit Amsterdam, geloof ik", lacht Diemers voor de camera van Veronica Inside, zonder Ajax bij naam te noemen. "Dat had 'ie beter niet kunnen zeggen. Om dat te zeggen bij Feyenoord is inderdaad niet handig. Maar hij mag de waarheid zeggen, als dat zijn waarheid is. Hij zal er wel op terugkomen."

Diemers staat op het punt een driejarig contract te tekenen bij Feyenoord. Boskamp juicht dat toe. "Ik ben er blij mee, omdat hij de laatste jaren alleen maar progressie heeft gemaakt. Het laatste jaar bij Fortuna was hij een bepalende speler." Hij ziet in de toekomstige Feyenoorder een breedteversterking. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren met Kökçü of met de andere middenvelders. Ik heb Dickie (Advocaat, red.) niet gehoord, maar ik denk dat als er spelers weggaan, we er nóg twee of drie middenvelders bij moeten hebben."