LIVE: Barça kan het niet bolwerken in Sevilla, koppositie op de tocht (gesloten)

LIVE: Barça kan het niet bolwerken in Sevilla, koppositie op de tocht (gesloten)

19-06-2020 19:00 Laatste update: 20-06-2020 00:02
37

Eerst de verliezend Champions League-finalist en de Europa League-winnaar van 2017, daarna de nummers 3 en 1 van Spanje tegen elkaar: het belooft een vrijdagavond te worden om je vingers bij af te likken! VoetbalPrimeur zal live verslag doen van Tottenham Hotspur-Manchester United (21.15 uur Nederlandse tijd) en Sevilla FC-Barcelona (22.00 uur): via dit blog blijf je op de hoogte van álle ontwikkelingen.

Tottenham Hotspur en Manchester United hebben ruim drie maanden lang de benen stil moeten houden, maar mogen weer los. De belangen zijn meteen levensgroot: Manchester United (45 punten) verdedigt zijn vijfde plek tegen nummer 8 Tottenham (41 punten). Die vijfde plek van The Mancunians zou directe Champions League-kwalificatie op kunnen leveren, mits Manchester City definitief uit wordt gesloten door de UEFA. Extra saillant is de aanwezigheid van Tottenham-manager José Mourinho, die zijn oude werkgever treft.

Wedden

Meer odds

Vanaf 22.00 mag koploper FC Barcelona proberen een lastige Andalusische klip te omzeilen in zijn jacht op titelprolongatie. Nummer 3 Sevilla koerst ook af op de Champions League en zal de punten absoluut niet cadeau doen aan Barça. Frenkie de Jong moet passen vanwege een blessure, waardoor de ogen gericht zijn op Luuk, 'el otro De Jong'. De van PSV overgekomen spits heeft dit seizoen regelmatig toegeslagen in de grote wedstrijden: Barça is dus gewaarschuwd!