Idrissi zet zinnen op transfer: 'Zeker de ambitie om daar te spelen'

Idrissi zet zinnen op transfer: 'Zeker de ambitie om daar te spelen'

19-06-2020 15:30 Laatste update: 15:32
110

Oussama Idrissi hoopt deze zomer een transfer naar een topcompetitie te maken. De aanvaller van AZ zegt in gesprek met VoetbalPrimeur toe te zijn aan de volgende stap.

Danny Vos
ALKMAAR

Idrissi wordt onder meer in verband gebracht met Napoli. Ook AS Roma, Everton en West Ham United zouden geïnteresseerd zijn in de buitenspeler. "Ik heb de ambitie om de volgende stap te maken", zegt Idrissi tegen VoetbalPrimeur. "Dat is zeker een niveau waar je ook naartoe wilt werken."

Van een bod van Napoli weet Idrissi nog niets, maar hij ziet zichzelf graag in de Serie A spelen. "Italië is een hartstikke mooi land met een topcompetitie, dus ik heb net als alle andere spelers zeker wel de ambitie om daar te spelen", aldus de 24-jarige aanvaller, die in Alkmaar nog een contract tot medio 2022 heeft.

"Eerst op vakantie"
Voordat de transferperiode helemaal losbarst, neemt Idrissi eerst even afstand van het voetbal. "Ik ben er nu nog niet mee bezig. Het is nog ver weg, dus het heeft geen zin om me daar al druk over te maken. Ik focus me nu op vakantie vieren met mijn vrouw, en wat er daarna komt zien we dan wel."

Idrissi, die zijn profcarrière begon bij FC Groningen, heeft er inmiddels drie seizoenen opzitten bij AZ. Hoewel de afgelopen Eredivisie niet werd uitgespeeld, was het wel verreweg zijn beste seizoen tot nu toe met dertien goals en drie assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie