Driedubbel Feyenoord-nieuws: 'kloppend hart van O21-team' zet zijn handtekening

Driedubbel Feyenoord-nieuws: 'kloppend hart van O21-team' zet zijn handtekening

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2020 om 15:43vr 19-06-2020 om 15:43

Feyenoord heeft vrijdagmiddag uitgepakt met drie contractverlengingen. De achttienjarige verdedigers Ramon Hendriks, Quilindschy Hartman en Sem Valk hebben alle drie hun handtekening onder een tot 2023 doorlopende verbintenis gezet.

Het drietal kwam afgelopen seizoen uit in het O19-elftal van Feyenoord en zal doorstromen naar het nieuw te vormen O21-team, dat komend seizoen in de voetbalpiramide in moet zien te stromen. "Deze jongens vormen het kloppende hart van de defensie van Feyenoord Onder 21", kondigt technisch directeur Frank Arnesen aan. "Stuk voor stuk zijn het verdedigers met de nodige voetballende kwaliteiten. Vanaf dit najaar mogen ze dat laten zien in de nieuwe Onder 21-competitie. Aan hen de taak om ervoor te zorgen dat Feyenoord daarin optimaal presteert."

Voor de drie verdedigers lonkt nu een volgende stap in hun carrière. "Het is een mooi moment waar ik naar heb uitgekeken, na tien jaar bij Feyenoord Academy. Ik heb veel zin in komend jaar bij Onder 21 en ben daar ook erg nieuwsgierig naar. Dat is toch meer het mannenvoetbal, je laat de jeugd achter je", omschrijft linksback Hartman. "Volgend jaar gaan we met Onder 21 voor het kampioenschap. Daar ligt nu mijn focus", voegt Hendriks toe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws