'Af en toe stonden er mensen aan ons raam om eten te brengen, echt onwerkelijk'

'Af en toe stonden er mensen aan ons raam om eten te brengen, echt onwerkelijk'

20-06-2020 10:12 Laatste update: 10:14
4

Bradly van Hoeven speelt komend seizoen voor Go Ahead Eagles en zal zijn best doen om Kees van Wonderen, de coach die vertrouwen in hem heeft, terug te betalen. Middels een appje werd Van Hoeven overgehaald om naar Deventer te gaan.

De vleugelaanvaller wordt door Sparta aan Go Ahead verhuurd. "Op 16 april stuurde Kees van Wonderen mij een appje of ik interesse had in Go Ahead Eagles", vertelt Van Hoeven in De Stentor. "Ik wist dat ik verhuurd wilde worden en Sparta was akkoord. Dan is belangstelling van een oud-trainer altijd mooi. Van Wonderen was mijn coach bij Oranje O17, waarmee we het EK nog speelden."

De transfer was een welkome opsteker voor de 20-jarige Van Hoeven, wiens vader met corona naar het ziekenhuis moest waarna hij zelf ook ziek werd. "Niemand mochten we zien of spreken. Af en toe stonden er mensen voor het raam om ons een hart onder de riem te steken en eten te brengen. Ook in de supermarkt kwamen we natuurlijk niet meer. Onwerkelijk hoe je wereld er dan uitziet. Je kunt niets, als een dier zit je opgesloten in je eigen huis."