Management Dest: 'Wel zo dat hij transfer naar absolute topclub zal aangrijpen'

Management Dest: 'Wel zo dat hij transfer naar absolute topclub zal aangrijpen'

20-06-2020 13:15
60

Sergiño Dest staat open voor een transfer, maar zijn management benadrukt dat de negentienjarige rechtsback óók gelukkig is in Amsterdam. Het Duitse Sky verzekerde vrijdag nog dat Dest een transferwens heeft neergelegd bij Ajax.

Hoewel ook FC Barcelona en Paris Saint-Germain concreet geïnteresseerd zijn, zou de Amerikaanse international zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar Bayern München. Volgens zijn management is hij echter nog 'heel blij' met Ajax.

"Uiteraard is het wel zo dat als één van de clubs met Ajax tot een deal komt, een dergelijke transfer naar een absolute topclub door Dest zal worden aangegrepen", klinkt het tegenover Ajax Showtime. Er zouden op dit moment geen nieuwe ontwikkelingen zijn rond Dest, die in een 'ideale positie' verkeert. Bij Ajax is hij gelukkig, maar bij een transfer naar een Europese topclub kan de aanvallende vleugelverdediger zijn ambities waarmaken.

Dest heeft een contract tot medio 2022 in de Johan Cruijff Arena. Ajax verlangt naar verluidt een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen euro.