Update: Arsenal haalt opgelucht adem, maar seizoen lijkt voorbij voor Leno

Update: Arsenal haalt opgelucht adem, maar seizoen lijkt voorbij voor Leno

20-06-2020 19:38 Laatste update: 23-06-2020 20:10
17

Het ziet er niet goed uit met Bernd Leno, doelman van Arsenal. De Duitser raakte tegen Brighton & Hove Albion zwaargeblesseerd aan zijn knie. 

Neal Maupay van Brighton was erbij betrokken. Arsenal-manager Mikel Arteta vermoedt echter niet dat er sprake was van opzet. "Ik geloof niet dat een speler de intentie heeft om iemand te blesseren en dat zal nu ook niet het geval zijn. Het was pech", zegt Arteta op de clubsite van Arsenal.

"Bernd's blessure ziet er niet goed uit. We zullen hem morgen (zondag, red.) moeten onderzoeken, maar dit kan gebeuren op een voetbalveld. Het is een knieblessure. Hij heeft zijn knie verrekt en we moeten de schade onderzoeken", vervolgt de Arsenal-manager.

"We weten nog niet hoe het ervoor staat. Hij had veel pijn, maar we zullen het af moeten wachten", zegt Arteta.

Update: Bernd Leno lijkt er genadig van af te komen, nadat hij afgelopen weekeinde tegen Brighton & Hove Albion een knieblessure opliep. De doelman van Arsenal kwam vervelend in botsing met Neal Maupay. De Duitser heeft zijn kniebanden verrekt en staat vier tot zes weken aan de kant, melden The Gunners. De Londense club rept van positief nieuws, nadat de vrees voor een zware kwetsuur aanvankelijk groot was. De kans dat Leno dit seizoen nog in actie komt is desondanks klein.