Müller grapt: 'Moet letten op wat ik zeg, omdat ik voorzichtig moet zijn met Sky'

Müller grapt: 'Moet letten op wat ik zeg, omdat ik voorzichtig moet zijn met Sky'

20-06-2020 20:47
32

Thomas Müller let op z'n woorden nadat hij door Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op de vingers is getikt. Müller uitte openlijk kritiek op het transferbeleid van Bayern en vroeg zich af waarom de club geld uitgeeft aan nieuwe spelers, terwijl de selectie salaris in moet leveren.

"Ik moet Thomas tegenspreken", zei Rummenigge deze week. "Dat was geen goede opmerking. Bayern heeft hem niet aangenomen zodat hij zich kan bemoeien met transfers."

Müller werd door Sky gevraagd om een reactie. De pittige quotes bleven dit keer uit. "Ik moet iets beter letten op wat ik zeg, omdat ik voorzichtig moet zijn met Sky", grapte de Duitser." Een reactie bleef uit.

Müller is wel blij dat Bayern zaterdag met 3-1 van SC Freiburg gewonnen heeft. "We wilden gretig zijn, maar dat wil ieder team. We willen iedere week het beste laten zien voor Bayern München. Dat is onze verplichting. We hebben het vandaag goed gedaan, maar helaas hebben we niet meer doelpunten gemaakt. Ik had in ieder geval één keer moeten scoren."