Koopmeiners bevestigt Engelse interesse: 'Afwachten hoe dat gaat lopen'

Koopmeiners bevestigt Engelse interesse: 'Afwachten hoe dat gaat lopen'

21-06-2020 14:08
117

Teun Koopmeiners weet zich in de belangstelling van clubs uit Engeland. De 22-jarige middenvelder van AZ bevestigt de interesse in gesprek met het Noordhollands Dagblad.

Het dagblad stelt vast dat geen één speler van AZ uitspreekt nog een jaar met elkaar voor de titel te willen gaan. "Dat is nou eenmaal heel lastig in het voetbal. Morgen kan het anders zijn", zegt Koopmeiners, die zich zelf dus in de kijker heeft gespeeld in de Premier League. "Dat klopt, maar er ligt nog niks op tafel bij AZ, om het zo maar te zeggen. Dus het is afwachten hoe dat gaat lopen."

De aanvoerder van de Alkmaarders werd eind april door boulevardkrant The Sun al eens in verband gebracht met Everton. Of hij nu ook op The Toffees doelt, is niet duidelijk. Dit weekeinde spraken ook Myron Boadu en Calvin Stengs zich al uit over een mogelijke transfer.

Mocht Koopmeiners blijven, dan hoopt hij met AZ een nieuwe gooi naar de landstitel te doen. "Je weet nooit of je weer zo dichtbij komt", zegt hij, al is er sprake van optimisme. "Ik denk dat dit de spelers misschien nog wel gretiger heeft gemaakt. We weten nu waar we toe in staat zijn, we weten wat we kunnen en wat we kunnen bereiken."