Jans kondigt aan: 'Nog een assistent, wordt maandag bekend. Ook een speler'

Jans kondigt aan: 'Nog een assistent, wordt maandag bekend. Ook een speler'

21-06-2020 17:44
40

Ron Jans schrok even toen hij bij FC Twente aan de slag ging, maar kijkt inmiddels met vertrouwen naar de toekomst. De eerste versterking voor de spelersgroep is al onderweg, liet hij zaterdagavond weten bij Op1.

De selectie is nog verre van compleet, maar Jans heeft er wel een assistent bij gekregen in de persoon van Andries Ulderink. "Waar ik héél tevreden over ben. Er komt nog iemand bij, dat komt maandag naar buiten", aldus Jans. Presentatrice Carrie ten Napel noemt de naam van Ivar van Dinteren, maar daar gaat de FC Twente-trainer niet op in. "Er is ook een speler, die zal binnenkort wel aangekondigd worden. We gaan aan de slag! We hebben honderdvijftig namen, maar die gaan we terugbrengen naar veel minder."

Jans liet vlak na zijn aanstelling weten dat hij schrok van de gebrekkige invulling van de spelersgroep, maar is inmiddels iets optimistischer gestemd. "Het kan mis gaan en er zullen tegenslagen zijn. Maar ik heb er vertrouwen in dat we iets kunnen opbouwen", aldus Jans, die een kwinkslag toevoegt aan zijn relaas. "Ik heb in mijn contract staan dat ik een premie krijg als we kampioen worden. Nou, die gaat er niet komen... Maar we zijn al een paar dagen bezig en we hebben al wat ingevuld."