Kraay en Been positief: 'Direct halen als Feyenoord twee miljoen euro heeft'

Kraay en Been positief: 'Direct halen als Feyenoord twee miljoen euro heeft'

22-06-2020 09:51 Laatste update: 09:58
82

Jan Paul van Hecke heeft 'nee' gezegd tegen AS Monaco. Dat stelt Mario Been. Volgens hem en collega-analist Hans Kraay jr. moet Feyenoord nu snel toeslaan.

Feyenoord praat met Eric Botteghin (32) over een nieuw contract, maar een akkoord blijft vooralsnog uit. De Braziliaanse verdediger is volgende week transfervrij. "Als je een Van Hecke ziet bij NAC, wat vlakbij is, moet je dan met Botteghin door?", vraagt Been, oud-trainer van Feyenoord, zich af bij Voetbalpraat. "Is Botteghin nog steeds de versterking die Feyenoord nodig heeft?"

Positief signaal voor Feyenoord: de twaalf jaar jongere Van Hecke heeft volgens Been 'nee' gezegd tegen AS Monaco, dat al akkoord was met NAC over een transfersom van twee miljoen euro.

"Van Hecke is echt verschrikkelijk goed. Ik weet niet of Feyenoord anderhalf tot twee miljoen heeft, maar dan zou ik hem direct halen", haakt Kraay in. Been ziet wel een nadeel. "Hij heeft niet de ervaring van Botteghin. Maar we weten nu inmiddels wel dat Botteghin niet de speler is die Feyenoord verder gaat helpen. Dan zal je toch een keuze voor de toekomst moeten maken."