'Real Madrid voelt zich in de maling genomen en reageert woedend op speelschema'

'Real Madrid voelt zich in de maling genomen en reageert woedend op speelschema'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2020 om 08:38di 23-06-2020 om 08:38

Real Madrid heeft met verbijstering gereageerd op de planning van Primera División-speelrondes 33 en 34, meldt Marca. De Koninklijke moet op de late donderdagavond van 2 juli én op zondagmiddag 5 juli in actie komen.

De kersverse koploper van de Primera División dacht volgens Marca dat het in de maling werd genomen en heeft al contact opgenomen met het competitieorgaan en zijn woede kenbaar gemaakt. De ploeg van Zinedine Zidane speelt op donderdag 2 juli thuis tegen Getafe en trapt om 22.00 uur af. Vrijwel direct daarna mag men afreizen naar Baskenland, waar zondag 5 juli om 14.00 uur wordt afgetrapt tegen Athletic Bilbao. Aartsrivaal FC Barcelona speelt op dinsdag 30 juni al tegen Atlético Madrid en heeft daarna tot zondagavond 5 juli de tijd om toe te werken naar het uitduel met Villarreal, tot verbijstering van Real Madrid.

De spanning in de Spaanse competitie heeft het kookpunt bereikt: Real Madrid won zondagavond bij Real Sociedad en kwam in punten gelijk met FC Barcelona, maar staat op basis van onderling resultaat bovenaan. Vóór het tweeluik met Getafe en Athletic Bilbao speelt De Koninklijke nog tegen laagvliegers Real Mallorca (woensdag 24 juni) en Espanyol (zondag 28 juni). Barça komt dinsdag in actie tegen Athletic Bilbao en speelt op zaterdag 27 juni de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wordt kampioen van Spanje?

(1202 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws