Bayern-baas kondigt transfers aan: 'We spelen veel Engelse weken'

Bayern-baas kondigt transfers aan: 'We spelen veel Engelse weken'

23-06-2020 10:40
29

Bayern München gaat zich de komende maanden roeren op de transfermarkt. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge kondigt in een interview met Handelsblatt aan dat er versterkingen op komst zijn.

Onder meer Leroy Sané (Manchester City) en Sergiño Dest (Ajax) staan hoog op het verlanglijstje van de Beierse club. "We willen onze ploeg een beetje uitbreiden. Volgend seizoen spelen we veel 'Engelse weken', met veel wedstrijden. Dus we moeten meer spelers in de ploeg hebben die er meteen staan", aldus Rummenigge, die niet op namen inging.

Wel laat de Bayern-baas weten dat ook in München de bomen niet meer tot de hemel reiken. Topcontracten en hoge transfersommen verwacht hij niet. "De salarissen worden nauwelijks verhoogd, ook niet voor topspelers. Veel Europese clubs hebben al gezegd dat ze hun salarishuis bevriezen. Wij zullen er ook zorgvuldiger mee omgaan", aldus Rummenigge. "Ik kan me ook niet voorstellen dat er dit seizoen 100 miljoen euro betaald gaat worden voor een speler in Duitsland, of elders in Europa."